Пошук

Проведено засідання бюджетної постійної комісії

Дата: 30.04.2021 10:48
Кількість переглядів: 555

Фото без опису30 квітня, в залі засідань міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

В роботі засідання взяли участь запрошені заступник міської ради С.С. Кропивницький, начальник фінансового управління Г.А.Поєдинок, начальник організаційного відділу І.М.Рябоконь та члени постійної комісії.

Депутати зібралися для розгляду питання про експертний висновок щодо регуляторного впливу проєкту рішення Липовецької міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Липовецької територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу.

В ході роботи присутні заслухали доповідача з даного питання - заступника начальника фінансового управління, начальника відділу доходів і видатків бюджету фінансового управління міської ради Олександра Фадєєва.

В обговоренні питання взяли участь голова постійної комісії Микола Бондаренко та члени постійної комісії Юрій Станіславський, Людмила Козак.

За результатами засідання вирішено схвалити експертний висновок щодо регуляторного впливу проєкту рішення Липовецької міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Липовецької територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу, а також надіслати необхідні документи, визначені чинним законодавством України, до Державної регуляторної служби України.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь