Пошук

Проведено семінар - нараду по реалізації соціального проєкту «Відкриті уроки футболу»

Дата: 29.04.2021 16:07
Кількість переглядів: 530

Сьогодні, 29 квітня у міській раді відбулася семінар - нарада по релізації соціального проєкту «Відкриті уроки футболу» .

У семінарі взяли участь волонтери, які будуть реалізовувати даний проєкт,  а саме учителі фізичної культури шкіл Липовецької територіальної громади, тренери-викладачі Липовецької ДЮСШ, практичний психолог та представник відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області інспектор з ювенальної превенції.

Провів семінар-нараду головний координатор проєкту, головний спеціаліст управління освіти, культури, молоді та спорту- Ігор Ревацький.

До уваги присутніх було представлено відеоролик з наглядним матеріалом щодо реалізації даного проєкту. Під час засідання обговорено організаційні та підготовчі питання, а також учасники семінару отримали інформаційні матеріали по підготовці до реалізації проєкту «Відкриті уроки футболу».

Наступний практичний семінар відбудеться найближчим часом у м. Липовець на стадіоні «Колос» за адресою вул. Шевченка, 4.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь