Пошук

Солодкі набори та запашна Великодня пасочка для дітей, що виховуються у сім’ях опікунів

Дата: 28.04.2021 14:08
Кількість переглядів: 376

Фото без описуЗа кілька днів ми будемо зустрічати найбільше православне свято – Світле Христове Воскресіння!

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією.

На передодні свята кожен дорослий очікує чогось особливого, а кожна дитина з нетерпінням чекає свята та мріє про подарунок.

За ініціативи міської ради та служби у справах дітей, сьогодні 28 квітня у актовій залі міської ради зібралися люди, які опікуються та щоденно піклуються про дітей, що через життєві обставини залишилися сиротами, або позбавленими батьківського піклування.

Слова великої вдячності за благородну працю по вихованню дітей та щирі вітання з прийдешніми святами адресувала опікунам в.о. міського голови Олеся Назаренко. Також, Олеся Олександрівна відзначила, що двері для опікунів та піклувальників нашої громади відкритті у будь-який час. Міська влада завжди допоможе у вирішенні проблемних питань.

Долучилась до привітань начальник служби у справах дітей міської ради – Вікторія Іванюк.

Солодкі набори та запашну Великодню пасочку з найкращими побажаннями керівники вручили опікунам для дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування, які виховуються у сім’ях опікунів, піклувальників та прийомних сім’ях.

Варто відзначити, станом на сьогоднішній день у Липовецькій територіальній громаді проживає 29 дітей, які перебувають під опікою.

Сподіваємось, що солодкі гостинці, принесуть дітям радість та святковий настрій, а великий День Світлого Христового Воскресіння подарує всім нам щастя, здоров’я та непохитну віру в кращий завтрашній день.

На зображенні може бути: 1 особа та sittingНа зображенні може бути: 2 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, footwear та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь