Пошук

У селах Липовецької територіальної громади активно проходять роботи з благоустрою

Дата: 27.04.2021 09:52
Кількість переглядів: 373

Фото без описуНаближаються великодні свята, жителі сіл Липовецької територіальної громади на чолі з старостами активно наводять чистоту та порядок на своїх територіях.

Жителі села Струтинка навели порядок у центрі села, місцевому парку, пофарбували пам’ятник полеглим воїнам під час Другої світової війни, скопали квітники. До спільної роботи долучилися колектив місцевої школи, працівники ФАПу, клубу, бібліотеки, ветеринарної служби.

Жителі села Троща спільно з старостою Василем Чигрином провели роботи з благоустрою у селі та на сільському кладовищі.

Серйозно поставились до благоустрою у селі Зозів. Дружно вийшли попрацювати на центральній каштановій алеї працівники ліцею.  Не залишилися осторонь керівники підприємств та установ села спільно із колективами навели порядок на прилеглих територіях. Педагогічний колектив та школярі попрацювали на пришкільній садибі загорнули минулорічне листя, прибрали алею, скопали квітники. Та найбільше задоволення зозівчанам принесла висадка яблуневих саджанців на території 0,20 га біля місцевого дитячого садка. Яблуневий сад назвали Садом надії.

Навівши порядок на території села Росоша, актив громади на чолі із старостою Юрієм Кошалко, працівниками Росошанської середньої школи, комунального підприємства «Росошакомунсервіс» провели екологічну акцію з заліснення земельної ділянки поблизу паперової фабрики. Під час акції висаджено саджанців червонолистного дуба на площі понад 0,60 га.

Приємно, що жителі сіл, селищ Липовецької територіальної громади дбають про порядок, озеленення та поліпшення санітарного стану своїх населених пунктів.

Завдяки спільним зусиллям у нашій громаді буде чистота та порядок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь