Пошук

Чемпіонат Вінницької області з футзалу присвячений 35 річниці аварії на ЧАЕС

Дата: 27.04.2021 08:11
Кількість переглядів: 460

Фото без описуНещодавно у м. Липовець відбувся Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед юнаків, присвячений 35 річниці аварії на ЧАЕС. Цьогоріч звання чемпіонів та призерів виборювали команди у вікових категоріях 2008-2009 р.н. та 2010-2011 р.н.

У змаганнях взяли участь команди територіальних громад Вінницької області: Вапнярської, Іллінецької, Погребищанської, Турбівської, Вінницької, Стрижавської та Липовецької.

На відкриття завітали в. о. міського голови Олеся Назаренко, заступник міського голови Ольга Фоміна та начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Леся Білозерова.

З вітальним словом до тренерів, дітей та їх батьків звернулися директор Липовецької ДЮСШ Микола Любченко, в. о. міського голови Олеся Назаренко та головний суддя змагань Юрій Наровицький.

Головний месендж усіх виступаючих до присутніх - це перш за все отримання задоволення та користі від занять улюбленим видом спорту, адже спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності, тих хто ним займається.

Змагання розпочалися. Молодші юнаки перейшли на майданчик з штучним покриттям Липовецької ДЮСШ, а старші залишились на спортивному майданчику ОЗ «Липовецька ЗОШ І-ІІІ №2».

Згідно вимог Положення про змагання команди грали по круговій системі кожна з кожною.

Серед молодших юнаків кращими стали господарі чемпіонату – липовецькі футзалісти та їх тренер Василь Чигур. Наші спортсмени впевнено перемогли однолітків із Стрижавки, Турбова та Вінниці з рахунками 7:1, 7:2 та 7:1 відповідно. Другими стали вінничани, які святкували перемоги 4:3 над турбівчанами та 7:3 із стрижавськими однолітками. А бронзові нагороди вибороли турбівські юнаки по кращій різниці забитих та пропущених м’ячів, адже очна зустріч із Стрижавкою закінчилася 2:2.

Серед старших юнаків переможцями стали погребищани, мінімально обігравши команди Липовця та Вапнярки 3:2 і звівши в нічию 4:4 з іллінчанами. Срібні нагороди вибороли Іллінецькі юнаки, а бронзові медалі дістались команді з смт. Вапнярка, хоч очну зустріч із господарями турніру вони і програли 2:4, але за кращою різницею забитих та пропущених м’ячів опинились вище в підсумковій таблиці.

Усі команди-призери були нагороджені кубками, гравці медалями та грамотами. Нагородження провели начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради Леся Білозерова та директор Липовецької ДЮСШ Микола Любченко.

Щирі вітання тренерам, вихованцям та батьківському комітету. Бажаємо подальших перемог на футбольних полях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь