Пошук

Робоча зустріч з президенткою ГО «Прогресивні жінки»

Дата: 27.04.2021 09:06
Кількість переглядів: 352

Фото без опису26 квітня до Липовецької міської ради завітала президентка ГО «Прогресивні жінки», експерт-консультант з протидії торгівлі людьми у Вінницькій області Координатора проєктів ОБСЄ в Україні – Наталя Козлова.

У зустрічі взяли участь заступник міського голови Ольга Фоміна, а також представники відділу соціального захисту та охорони здоров’я  та комунального закладу «Липовецький міський центр соціальних служб».

В рамках свого візиту Наталя Борисівна надала методичну допомогу, роз’яснення в законодавстві стосовно протидії торгівлі людьми.

В ході зустрічі були обговорені питання взаємодії  суб’єктів які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, співпраці об’єднаних територіальних громад, виявлення осіб, які постраждали від торгівлі людьми на рівні громади та куди направити таку особу для отримання допомоги.

Окрім того, говорили  про дотримання  трудового законодавства  на рівні територіальної громади та  взаємодії  з правоохоронними органами  у виявленні злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми та дотриманням  прав людини.

На завершення Наталя Козлова відзначила - департамент соціальноі? та молодіжноі? політики обласноі? державноі? адміністраціі? звертається до всіх громадян регіону не залишатися баи?дужими до цієі? проблеми та боротися з торгівлею людьми!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь