Пошук

Релізацію соціального проєкту «Відкриті уроки футболу» обговорили на засіданні організаційного комітету

Дата: 26.04.2021 16:29
Кількість переглядів: 432

Фото без опису13-15 травня вперше у Липовецькій територіальній громаді заплановано релізувати соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу». З цього приводу під головуванням заступника міського голови Ольги Фоміної відбулося засідання організаційного комітету.

Основна мета проекту - соціалізація дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Футбол є одним із соціальних явищ, які зближують дітей та підлітків і відривають їх від згубного впливу вулиці й надмірного перебування у «комп’ютерному світі». Такі заходи як «Відкритий урок футболу» допомагають знаходити нових друзів та вчитися активній комунікації серед однолітків. Також у дітей з’являється можливість проявити себе і зробити перші кроки в майбутній спортивній кар’єрі.

Під час зустрічі обговорено питання щодо проведення навчання координаторів з числа тренерів Липовецької ДЮСШ, вчителів фізичного виховання загальноосвітніх навчальних закладів, шкільного психолога та представника ювенальної превенції відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області щодо методичного забезпечення проєкту, забезпечення участі збірних команд 3-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів із числа дітей-переселенців, дітей учасників антитерористичних операцій та операцій Об’єднаних сил, дітей-сиріт та дітей соціально незахищених верств населення.

Також члени організаційного комітету розглянули стан підготовки стадіону «Колос» до реалізації проєкту, можливість забезпечення озвучення та музичного супроводу заходу та необхідність охорони громадського правопорядку та медичного супроводу заходу.

У футбольному фестивалі візьмуть участь 96 дітей (12 груп по 8 дітей) у віці від 8 до 13 років.

Для проведення фестивалю спортивним інвентарем та екіпіровкою забезпечить Асоціація футболу України.

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь