Пошук

Втілюємо у реальність мрії наших дітей

Дата: 23.04.2021 15:32
Кількість переглядів: 530

Фото без описуДитинство – це щаслива сторінка нашого життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна доторкнутися рукою.

23 квітня, для вихованців дошкільного навчального закладу №2 Липовецької міської ради здійснено гарну справу, відкрито сучасний ігровий майданчик, який відіграє велику роль у розвитку наших дітей. Адже одним з пріоритетних напрямів в роботі дошкільної ланки освіти та органів місцевого самоврядування є створення умов для всебічного розвитку дітей дошкільного віку.

На урочисту подію завітали в.о.міського голови Олеся Назаренко, заступник міського голови Ольга Фоміна - саме вона є головним розробником проєкту «Створення ігрового майданчика»Дитяча мрія»», регіональний директор ПрАТ «Зернопродукт МХП» Віктор Бичков та менеджер благодійного фонду «МХП-ГРОМАДІ» Вінницького регіону Тетяна Горбатюк.

Гостинно зустріли гостей колектив дошкільного закладу на чолі з керівником Олександрою Ямпільською та батьківський комітет.

Право перерізати святкову стрічку нового ігрового майданчика було надано Віктору Бичкову та Олесі Назаренко.

Дуже приємно, що завдяки злагодженій роботі міської ради, спонсорів, педагогічного колективу, батьківського комітету, співпраці та фінансовій підтримці БФ «МХП-ГРОМАДІ» здійснюються дитячі мрії.

Варто відзначити, проєкт «Створення ігрового майданчика» Дитяча мрія» було впроваджено за ініціативи Липовецької міської ради, мета якого полягала у забезпеченні сприятливих умов для організації рухового режиму дітей в дошкільних навчальних закладах та створення умов для психічного і особистісного розвитку дитини дошкільного віку.

Працівники дошкільного закладу та батьківський комітет щиро дякували присутнім за добру справу, адже дитячий майданчик – це не тільки радість для дітей, а й для батьків, тому що радість в очах дітей - насправді те, заради чого варто жити й працювати!

По завершенню урочистого заходу регіональний директор ПрАТ «Зернопродукт МХП» Віктор Бичков та менеджер благодійного фонду «МХП-ГРОМАДІ» Вінницького регіону Тетяна Горбатюк поспілкувалися з керівником та колективом дошкільного закладу, поцікавились проблемними питаннями та потребами закладу зазначивши, що завжди можуть розраховувати на їх підтримку. Під час спілкування Тетяна Горбатюк довела присутнім цікаву інформацію про те, що у липні місяці поточного року у м.Липовець благодійним фондом планується проведення «Кіно просто неба».

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та просто неба

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та просто неба

На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та просто неба

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та просто неба

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та просто неба

На зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та просто неба

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та просто неба

На зображенні може бути: парк

На зображенні може бути: просто неба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь