Пошук

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Дата: 23.04.2021 11:28
Кількість переглядів: 437

Фото без опису23 квітня в залі засідань адміністративного приміщення управлінням освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти за участю заступника міського голови Липовецької міської ради Ольги Фоміної.

Із вступним словом до присутніх звернулася начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради Леся Білозерова, яка ознайомила із ходом проведення наради, регламентом для виступів присутніх, а також окреслила низку завдань педагогічним колективам в організації освітнього процесу на сьогодні.

Одним із пріоритетів освітньої сфери в Україні є системна трансформація освітньої сфери для забезпечення якісної освіти на всіх рівнях. Тому спільними зусиллями педагогічної громади слід створити спроможну освітню мережу закладів освіти, які б надавали якісні освітні послуги. Реформування освіти – складна справа, яка потребує ретельного плану дій. Прийняттю рішень має передувати відповідна аналітична робота за певними показниками: демографічна ситуація, кількісний склад учнівського контингенту, наповнюваність класів, матеріально-технічний стан приміщень та наявність умов для надання якісної освіти у відповідному закладі.

Керівниками закладів загальної середньої освіти презентовано аналітичну довідку щодо основних показників діяльності закладу до якої включено вищезазначені критерії.  

Про подальші трудові відносини з вчителями, яким виплачується пенсія за віком та механізм укладання нових трудових відносин надала роз’яснення головний спеціаліст управління з питань освіти Галина Шевченко. Також було проговорено питання про скасування обов’язковості ДПА у формі ЗНО для випускників 2021 року та ряд інших поточних питань.

На нараді також було обрано склад колегії керівників закладів загальної середньої освіти.

Питання фінансування освітніх закладів було доведено до присутніх працівниками КУ «ЦФГОЗУСКУС» Липовецької міської ради.

Підвела підсумки наради начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради Л.П. Білозерова, яка наголосила, що розпочата робота реформування освіти в громаді буде спрямована над створенням спроможних освітніх закладів надавати ЯКІСНІ освітні послуги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь