Пошук

У міській раді відбулося спільне засідання постійних комісій

Дата: 22.04.2021 14:58
Кількість переглядів: 289

Фото без опису22 квітня, в залі засідань міської ради відбулося спільне засідання постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва голова комісії М.В.Бондаренко, комісія з питань прав людини, законності, депутатської, етики та регламенту – О.І.Семчук, комісія з гуманітарних питань – В.А.Дорошенко.

В роботі постійних комісій взяли участь запрошені керівники міської ради, начальники структурних підрозділів міської ради та депутати 8 скликання.

Головував на комісії Віктор Дорошенко.

В ході роботи депутати розглянули 20 питань порядку денного.

По питанню внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року № 42 "Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік" інформувала начальник фінансового управління міської ради - Галина Поєдинок.

З питань: про внесення змін до Міської комплексної програми «Турбота» на 2021 рік;

-про затвердження Передавального акту Комунального закладу «Липовецький міський центр соціальних служб» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області;

- про перейменування комунальної установи «Липовецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» інформував начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Липовецької міської ради – Віктор Любченко.

Зі звітом про діяльність комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області виступила директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Липовецької міської ради – Лариса Щербанюк. Відповіді на питання, які виникли у голови комісії з гуманітарних питань  по звіту, обґрунтувала начальник управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради – Леся Білозерова.

Про внесення змін до рішення 1 сесії міської ради 8 скликання від 4 грудня 2020 року № 27 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік» (зі змінами) та про втрату чинності рішення 31 сесії Липовецької міської ради 6 скликання від 12 червня 2012 року № 328 інформував начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій виконавчого комітету міської ради – Юрій Станіславський.

Розглянули депутати ряд питань: про зменшення розміру орендної плати за земельну ділянку;

-про поновлення договору оренди землі;

-про затвердження звіту суб’єкта оціночної діяльності про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка не підлягає продажу на конкурентних засадах та інші.

Заслухавши кожного доповідача, члени постійних комісій віднесли чотири питання порядку денного на додаткове вивчення, всі інші - рекомендували до розгляду на позачергову 12 сесію міської ради 8 скликання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь