Пошук

У пам'ять про ліквідаторів Чорнобильської катастрофи висаджено каштани

Дата: 22.04.2021 09:46
Кількість переглядів: 411

Фото без описуВідповідно до затвердженого плану заходів з відзначення на Липовеччині 35-ї річниці вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, Липовецькою міською радою було заплановано провести висадку молодих дерев біля пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС у місті Липовець.

21 квітня працівники виконавчого комітету міської ради та структурних підрозділів на чолі із заступниками міського голови, виконали добру справу – висадили близько трьох десятків саджанців каштану.

Сподіваємось, що молоді саджанці обов’язково приймуться і будуть рости нагадуючи нашим нащадкам про те, яку ціну заплатили ліквідатори рятуючи країну від радіаційного забруднення та екологічної катастрофи.

На зображенні може бути: 16 людей, люди стоять, footwear, дерево та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та траваНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та траваНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та траваНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, дерево та просто неба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь