Пошук

У пам'ять про ліквідаторів Чорнобильської катастрофи висаджено каштани

Дата: 22.04.2021 09:46
Кількість переглядів: 403

Фото без описуВідповідно до затвердженого плану заходів з відзначення на Липовеччині 35-ї річниці вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, Липовецькою міською радою було заплановано провести висадку молодих дерев біля пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС у місті Липовець.

21 квітня працівники виконавчого комітету міської ради та структурних підрозділів на чолі із заступниками міського голови, виконали добру справу – висадили близько трьох десятків саджанців каштану.

Сподіваємось, що молоді саджанці обов’язково приймуться і будуть рости нагадуючи нашим нащадкам про те, яку ціну заплатили ліквідатори рятуючи країну від радіаційного забруднення та екологічної катастрофи.

На зображенні може бути: 16 людей, люди стоять, footwear, дерево та просто небаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та траваНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та траваНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та траваНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто небаНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять, дерево та просто неба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь