Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Липовецької міської ради

Дата: 21.04.2021 13:28
Кількість переглядів: 351

Фото без опису21 квітня, під головуванням в.о. міського голови Олесі Назаренко відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

В роботі засідання взяли участь заступники міського голови, керуючий справами виконкому міської ради, начальники відділів та управлінь міської ради, старости сіл та селищ.

Згідно порядку денного членами виконавчого комітету було розглянуто 27 питань.

В ході засідання про підсумки виконання бюджету за  перший квартал 2021 року поінформувала присутніх - начальник фінансового управління Поєдинок Г.А.

Про внесення змін до персонального складу опікунської ради, про зміни у складі міжвідомчої ради з питань підтримки сім’ї, про взяття на квартирний облік дитиини-сироти інформувала - заступник міського голови Фоміна О.В.

Оскільки незабаром відзначення 76-ї річниці перемоги у Другій світовій війні члени виконавчого комітету підримали проєкт рішення про затвердження заходів з відзначення.

Про внесення змін до рішення виконкому від 20.01.2021 року, про надання дозволів ФОПам на встановлення дитячого майданчика з атракціонами під час заходів до Дня міста інформував - керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Печолат О.В.

Про присвоєння та впорядкування поштових адрес інформувала - начальник загального відділу Соловйова Н.С.

Заслухали присутні проєкт рішення щодо затвердження Положення про ланку Липовецької міської територіальної громади Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, про що доповів  - завідувач сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Михайленко В.М.

Про надання висновку щодо позбавлення батьківських прав, надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування інформувала - начальник служби у справах дітей Іванюк В.М.

По питанню надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, на видалення дерев поінформував - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Колодій К.В.

Також члени виконавчого комітету підтримали затвердження Положення про земельну комісію при виконавчому комітеті,  яке озвучила - начальник земельного відділу Смішко К.О.

Стосовно надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації інформував - начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій Станіславський Ю.С.

Під час засідання члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення щодо надання матеріальної допомоги на поховання жителям сіл Скитка, Росоша та надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Липовецької територіальної громади про що інформував - начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Любченко В.І.

Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено й конструктивно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь