Пошук

Проведено засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 16.04.2021 17:12
Кількість переглядів: 473

Фото без опису16 квітня 2021 року під головуванням заступника міського голови Ольги Фоміної відбулося засідання Липовецької міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний виносилося питання про запровадження на території Липовецької міської територіальної громади посилених обмежувальних протиепідемічних заходів  та забезпечення  контролю за їх дотримання.

З інформацією про виконання протоколу Вінницької обласної  комісії ТЕБ та НС від 16 квітня 2021 року №11  «Про запровадження на території Вінницької області посилених обмежувальних протиепідемічних заходів контролю та забезпечення контролю за їх дотримування» виступила  перший заступник голови комісії ТЕБ та НС  Фоміна О.В.

За результатами засідання КОМІСІЯ ВИРІШИЛА :

1.Інформацію першого заступника голови комісії ТЕБ та НС  Фоміної О.В.. прийняти до відома.                                                                                     

2.Начальнику управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради Білозеровій  Л.П.( відповідно до  вимог  постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 « Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої корона вірусом  SARS-CoV-2» ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104):

2.1. заборонитиим з 00.00годин  19 квітня до 00 годин  25 квітня 2021 року :

- проведення всіх масових розважальних спортивних ,рекламних та інших заходів ,крім офіційних спортивних заходів без участі глядачів та офіційних заходів з вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, з нагоди 35-роковин Чорнобильської катастрофи;

- проведення культурних масових заходів;

- приймання відвідувачів у театрах,концертних організаціях, кінотеатрах, інших закладах культури та приймання відвідувачів інших суб’єктами діяльності культури;

- приймання дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку;

- відвідування закладів освіти усіх типів та форм власності її здобувачами , в тому числі учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, крім здобувачів закладів дошкільної та спеціальної освіти.                                                                     

                                                                      Термін виконання : невідкладно

3. Начальнику відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції ГУ поліції у Вінницькій області  ( Дармограю П.В.) спільно з начальником Липовецького управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області ( В’юнику С.І.) посилити, в межах компетенції , заходи щодо  проведення перевірок дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину у громадському транспорті, закладах громадського харчування, розважальних закладах міської  територіальної громади.

                                                                        Термін виконання : невідкладно

4. Провідному спеціалісту з питань комунікацій з громадськістю загального відділу виконавчого комітету міської ради (Державець Н.Л.) довести до релігійних громад щодо: 

- обмеження кількості відвідувачів культових споруд та приміщень ,  облаштованих для молитовних потреб з розрахунку одна особа на 5 кв.метрів площі будівлі;

- у разі проведення релігійних заходів на відкритому повітрі – дотримання дистанції 1.5. метра між присутніми.

                                                                        Термін виконання:невідкладно

 

5. Начальнику відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції ГУ поліції у Вінницькій області  ( Дармограю П.В.):

5.1.Продовжити посилення заходів щодо виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які порушують масковий режим в громадських місцях та осіб, які порушують правила самоізоляції.

5.2.Продовжити роботу по виявленню та недопущенню функціонування закладів, діяльність яких заборонена.

                                                                Термін виконання: невідкладно

                                                         

6.Керівникам підприємств, установ та організацій міської територіальної громади забезпечити дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 « Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104).

                                                              Термін виконання: постійно

 

7.Провідному спеціалісту з питань комунікацій з громадськістю загального відділу виконавчого комітету міської ради (Державець Н.Л.):

- активізувати роботу в засобах масової інформації з питань необхідності дотримання протиепідемічних вимог громадянами та суб’єктами господарської діяльності;

- провести роз’яснювальну роботу з представниками релігійних громад щодо необхідності суворого дотримання протиепідемічних вимог під час богослужінь та інших релігійних заходів.

                                                                        Термін виконання:невідкладно

8.Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

Перший заступник

голови комісії                                                     Ольга  ФОМІНА

                    

Секретар комісії                                                Володимир МИХАЙЛЕНКО

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь