Пошук

Липовеччина готується до відзначення 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 16.04.2021 16:20
Кількість переглядів: 730

16 квітня, під головуванням заступника міського голови Ольги Фоміної за участі голови ГО «Ветерани міста Липовець» Миколи Шишківського відбулося засідання організаційного комітету з підготовки відзначення на Липовеччині Дня пам’яті та примирення, 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Під час засідання члени організаційного комітету обговорили попередній план заходів відповідно до якого заплановано: провести упорядкування пам’ятників та пам’ятних знаків, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни на території Липовецької територіальної громади;

- мітинг-реквієм, покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків;

-в закладах освіти провести тематичні уроки, уроки пам’яті, «круглі столи», лекції та бесіди;

-у бібліотечних закладах - книжково-ілюстративні виставки, відкриті перегляди літератури творів мистецтв, фотографій та плакатів воєнних років, документів, архівних матеріалів та історичної літератури.

За словами голови ГО «Ветерани міста Липовець» Миколи Шишківського на території нашої громади залишилося лише два ветерани  Другої світової війни, які проживають у с.Щаслива.

Як зазначила заступник міського голови Ольга Фоміна, наш громадянський обов’язок відвідати цих ветеранів, а також не забувати про сім’ї загиблих Героїв-земляків.

За результатами засідання, попередньо вирішено провести заходи до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 07 травня  поточного року на центральній площі міста біля Меморіалу Слави та населених пунктах сіл та селищ Липовецької територіальної громади.

Оскільки, це лише перше засідання організаційного комітету, тому про зміни та деталі проведення заходів буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь