Пошук

Відбулося засідання комісії з питань розгляду звернень громадян при міській раді

Дата: 16.04.2021 11:58
Кількість переглядів: 942

Фото без описуСьогодні, 16 квітня заступник міського голови Ольга  Фоміна провела засідання комісії з питань розгляду звернень громадян.

У засіданні комісії взяли участь керуючий справами(секретар) виконавчого комітету міської ради, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту, інспектор з благоустрою КП «Комунсервіс», керівник райспоживспілки, представники Липовецького управління Держпродспоживслужби та Липовецького відділу поліції.

Під час засідання комісія повторно розглянула питання стосовно перенесення місць для продажу домашньої птиці, оскільки місце по вул. 40-річчя Перемоги м.Липовець не відповідає санітарним вимогам.

Наступне звернення також стосувалося виділення спеціалізованого місця на ринковій території міста для продажу домашньої молочної сільськогосподарської продукції.

Члени комісії заслухали пропозиції керівника райспоживспілки Панасюка М.В. та представника Липовецького управління Держпродспоживслужби Шамшура В.М. стосовно визначення відповідних місць для торгівлі.

За результатами обговорення та внесених пропозицій комісія вирішила розподілити територію місцевого ринку та відвести спецмісця для торгівлі птицею та с-г продукцією.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь