Пошук

У міській раді відбулося спільне засідання постійних комісій

Дата: 15.04.2021 17:29
Кількість переглядів: 722

Фото без опису15 квітня, в залі засідань міської ради відбулося спільне засідання постійних комісій з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва голова комісії М.В.Бондаренко, комісія з гуманітарних питань – В.А.Дорошенко, комісія з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту – Ю.А.Юкало.

В роботі засідання комісій також взяли участь члени комісії по упорядкуванню мережі, штатів та контингентів закладів та установ соціально-гуманітарної сфери Липовецької міської ради та запрошенні керівники структурних підрозділів.

Під час засідання присутні розглянули питання про упорядкування мережі, штатів та контингентів закладів освіти міської ради.

Фінансову сторону, попередній план оптимізації освітньої мережі та штатної чисельності працівників довела присутнім начальник фінансового управління міської ради - Галина Поєдинок.

Начальник управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради – Леся Білозерова інформувала про ситуацію в закладах освіти, наповненість класів та ін.

Директор комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради - Руслан Танасюк довів до відома присутніх прораховані витрати, які ідуть на утримання та обслуговування шкіл територіальної громади.

Оскільки питання досить непросте, потребує детального вивчення тому засідання комісій було довготривалим. Депутатів цікавило безліч питань, кожен  висловлював своє бачення стосовно оптимізації та проведення змін в освітній галузі.

За результатами обговорення присутні рекомендувати директорам навчальних закладів Липовецької громади переглянути штатні розписи з метою економії коштів, управлінню освіти, культури, молоді та спорту міської ради та комунальній установі «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ соціально-культурної сфери Липовецької міської ради - розробити проєкти рішення щодо оптимізації закладів освіти.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь