Пошук

«Поліція проводить відпрацювання!»

Дата: 12.04.2021 13:15
Кількість переглядів: 1568

Днями співробітниками відділу поліції №4 було проведено відпрацювання м. Липовець та прилеглої до нього території. Дане відпрацювання спрямоване на профілактику правопорушень, попередження і розкриття злочинів, посилення безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї та аварійності на дорогах.

Зокрема, створено додаткові автопатрулі, які наглядали за дорожнім рухом на найбільш аварійних ділянках доріг, насамперед у дні підвищеної аварійності. Увага патрульних ще більше спрямована на виявлення фактів порушення учасниками дорожнього руху ПДР, які призводять до настання ДТП. Це керування транспортними засобами у стані сп'яніння, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення водіями швидкісного  режиму, правил проїзду перехресть та обгону, користування пасками безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема дітей, а також порушення ПДР пішоходами та велосипедистами. Такі заходи пов'язанні з тим, що останнім часом на автошляхах збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками. Крім цього, патрульні проводили профілактичні бесіди з учасниками дорожнього руху щодо недопущення порушень ПДР та дотримання карантинних обмежень.

Тим часом дільничні офіцери поліції перевіряли десятки підоблікових осіб, насамперед домашніх кривдників та раніше судимих, які перебувають під адміністративним наглядом. Щодня до працівників поліції надходять повідомлення про конфлікти, бійки у родинах. Правоохоронці реагують на кожне таке звернення та перевіряють чи не має реальної загрози вчинення домашнього насильства. Водночас поліцейські нагадували громадянам, як захистити себе та дітей від дебоширів.

Також поліцейські здійснювали обхід місць проживання людей похилого віку, людей з інвалідністю, осіб, які знаходяться у скрутному  матеріальному становищі та надавали таким людям допомогу в межах компетенції.

Велика увага під час проведення відпрацювання приділялась перевірці документів у власників зареєстрованої зброї – за місцем проживання. Здійснювалась перевірка дотримання діючого законодавства власниками мисливської нарізної, гладкоствольної, травматичної, газової та холодної зброї.

Крім того, правоохоронці контролювали дотримання карантинних обмежень суб'єктами підприємницької діяльності, перевізниками, а також громадянами. Поліція закликає суб'єктів підприємницької діяльності дотримуватись карантинних обмежень. А громадянам нагадує, що на весь період карантинну заборонено перебування в громадських будівлях та громадському транспорті без засобів індивідуального захисту.

З метою припинення фактів реалізації алкогольних виробів, тютюнової продукції неповнолітнім правоохоронці проводили превентивно-профілактичну роботу з населенням. Щоб попередити негативні явища куріння та вживання дітьми алкоголю інспектор з ювенальної превенції проводив відповідну профілактичну роботу у молодіжному середовищі.

Загалом протягом відпрацювання співробітниками поліції було виявлено 53 адміністративних правопорушення та 2 кримінальних правопорушення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь