Пошук

Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради

Дата: 12.04.2021 10:16
Кількість переглядів: 440

Фото без описуТрадиційно ранок понеділка 12 квітня розпочався з робочої наради з керівниками управлінь та відділів міської ради, яку провела  заступники міського голови Ольга Фоміна.

Керівники відділів та структурних підрозділів міської ради доповіли про забезпечення належної життєдіяльності громади, зокрема, у сферах освіти, соціального захисту та медицини, піднімалися питання житлово-комунального господарства, фінансів та інше.

За словами начальника сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Володимира Михайленка на території громади продовжуються обмежувальні протиепідемічні заходи відповідно до протоколу №8 Липовецької міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання, яке відбулося  10 квітня 2021 року на базі опорного закладу "Липовецька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області" доповіла начальник управління освіти, культури, молоді та спорту - Леся Білозерова.

Як зазначив керуючий справами (секретар) виконавчого комітету - Олег Печолат, іде підготовка до чергового засідання виконавчого комітету та семінар-наради з старостами.

Стосовно надання адміністративних послуг жителям громади поінформував начальник відділу надання адміністративних послуг – Олександр Скоцький.

Оскільки незабаром відзначатиметься Світле Христове Воскресіння, начальник служби у справах дітей – Вікторія Іванюк, звернулася до керівників з пропозицією привітати дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з великодніми святами, керівники підтримали дану пропозицію.

За результатами наради начальники структурних підрозділів отримали ряд завдань та доручень на поточний тиждень.

Підвела підсумки наради заступник міського голови Ольга Фоміна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь