Пошук

Проведено засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 09.04.2021 10:03
Кількість переглядів: 551

Фото без описуСьогодні, 09 квітня 2021 року під головуванням  заступника міського голови Ольги Фоміної відбулося засідання Липовецької міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний виносилося питання про проведення пробного незалежного оцінювання в 2021 році на території Липовецької міської територіальної громади.

В ході засідання, перший заступник голови комісії ТЕБ та НС Фоміна О.В. поінформувала присутніх, що 10 квітня 2021 року на території Липовецької міської територіальної громади на базі опорного закладу «Липовецька загальноосвітня школа 1-3 ст. №2 Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області» заплановано проведення пробного незалежного оцінювання.

В свою чергу начальник управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради Білозерова Л.П. доповіла, відповідно до  вимог  постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої корона вірусом  SARS-CoV-2» ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104) передбачено , що пробне ЗНО , основна та додаткова сесія ЗНО 2021 року  відбудеться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах.  

За результатами  засідання КОМІСІЯ ВИРІШИЛА :

1.Інформацію  першого заступника голови комісії ТЕБ та НС  Фоміної О.В. та начальника управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради Білозерової Л.П  прийняти до відома.                                                                                    

2.Начальнику управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради Білозеровій Л.П. та директору опорного закладу «Липовецька загальноосвітня школа 1-3 ст. №2 Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області» Черепашуку Д.Я. із забезпеченням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої корона вірусом  SARS-CoV-2» ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 104) провести пробне незалежне оцінювання 10 квітня 2021 року.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника Липовецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області В’юника С.І. та начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я міської ради Любченка В.І.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь