Пошук

Проведено засідання організаційного комітету з підготовки до 35-их роковин Чорнобильської катастрофи

Дата: 07.04.2021 14:22
Кількість переглядів: 296

Фото без опису26 квітня поточного року минає 35-та річниця з часу аварії на Чорнобильській атомній електростанції. В Україні цього дня вшановуватимуть пам’ять загиблих під час трагедії та згадуватимуть про героїзм тих, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Сьогодні, 07 квітня під головуванням заступника міського голови Ольги Фоміної відбулося  засідання організаційного комітету з підготовки та проведення у Липовецькій громаді заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

У засіданні взяли участь керуючий справами(секретар) виконавчого комітету міської ради, представники управління освіти, культури, молоді та спорту, керівник відділу соціального захисту та охорони здоров’я.

В ході засідання присутні обговорили ряд організаційних моментів щодо проведення заходів.

Згідно затвердженого плану заходів, попередньо заплановано провести:

-мітинг-реквієм, покладання квітів до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на ЧАЕС за участі представників органів місцевого самоврядування;

-виплату адресної матеріальної допомоги учасникам Чорнобильської катастрофи 1,2 та 3 категорії;

-серед учнівської молоді – тематичні години спілкування, бесіди, виховні години: «Слава і шана ліквідаторам аварії на ЧАЕС!», «Чорнобильська катастрофа: причини та наслідки»;

- уроки-лекторії: «Аварія на ЧАЕС - причини та наслідки техногенної катастрофи», «Чорнобиль знову про себе нагадав»;

-зустрічі учнів шкіл з учасниками ліквідації аварії на Чорнобильської АЕС «Дзвони Чорнобиля» тощо.

У бібліотечних закладах планується проведення виставок тематичної літератури та архівних матеріалів в онлайн режимі «Час минув, а біль залишився».

Також Ольга Володимирівна внесла пропозицію щодо висадки дерев біля пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, який знаходиться на території пожежної частини м.Липовець. Члени засідання одноголосно підтримали дану пропозицію.

За результатами засідання буде підготовлене розпорядження міського голови «Про  відзначення на Липовеччині Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь