Пошук

Моніторингові обстеження щодо дотримання протиепідемічних заходів

Дата: 07.04.2021 10:10
Кількість переглядів: 349

Фото без описуЛиповецьке управління Держпродспоживслужби інформує, що у Вінницькій області продовжує мати місце напружена епідеміологічна ситуація по захворюваності на корона вірусну інфекцію. Так за добу в області  зареєстровано 562  особи інфікованих COVID-19, (проти  446 хворих  06.04.2021 р.) ,хвороба за добу забрала життя  25 мешканців Вінниччини. Щодо Липовецького району, то всього лабораторно підтверджених 829 випадків на коронавірус, за минулу добу – 2 випадки (станом на 06.04.2021року).

Липовецькою міською радою Вінницького району Вінницької області, засіданням комісії з питань техногенно-епідемічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №6 від 02.04.2021р.) запроваджено на території Липовецької міської територіальної громади посилені обмежувальні протиепідемічні заходи та встановлено контроль за їх дотриманням.

Рішенням комісії заборонено з 03 квітня до 12 квітня 2021р. проведення всіх масових розважальних, спортивних, рекламних та інших заходів, проведення культурно-масових заходів,приймання відвідувачів у театрах, концертних організаціях, відвідування закладів освіти усіх форм власності, в тому числі учнів 1- 4 класів закладів загальної середньої освіти.

Держпродспоживслужбою спільно з працівниками поліції проводяться рейди з моніторинговими обстеженнями щодо дотримання протиепідемічних заходів під час карантину у  громадському транспорті, закладах громадського харчування, на агропродовольчих ринках.  Слід відмітити, що громадянами не завжди виконуються вимоги щодо масочного режиму, в закладах торгівлі, громадського харчування не поновлюються  розмітки соціальної дистанції та послаблено виконання вимог по застосуванню антисептиків, якісному прибиранню приміщень та дезінфекції поверхонь столів, стелажів. На злісних порушників карантинних вимог Де6ржпродспоживслужбою, тільки за березень місяць поточного року, складено 22 протоколи про адмінправопорушення, надано 47 пропозицій по не допущенню порушень в сфері епідеміологічного благополуччя населення. Але одними штрафними санкціями хворобу не подолати. Виконуючи рекомендації міністерства охорони здоров’я, дотримуючись протиепідемічних правил щодо масочного режиму, застосування антисептиків та соціальна дистанція і не допущення масового скупчення людей допоможе призупинити розповсюдження коронавірусної інфекції.

 

Липовецьке управління Держпродспоживслужби

У Вінницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь