Пошук

Підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 07.04.2021 11:54
Кількість переглядів: 337

Фото без описуОсвітянський простір накрило потужною хвилею інноваційних процесів, зросли вимоги до педагога, до його особистих якостей тому оцінювання роботи вчителя набуло наразі ще більш високої відповідальності.

Атестаційна комісія ІІ рівня управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради, яка проводила своє підсумкове засідання 06 квітня  надзвичайно відповідально поставилась до цього важливого завдання.

Комісія працювала під головуванням начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради Лесі Білозерової. У роботі комісії, за згодою, взяла участь заступник міського голови Липовецької міської ради Ольга Фоміна, яка активно долучилась до обговорення підсумків атестації, закликала керівників закладів освіти, що атестувались, до активної участі в конкурсах.

Кожен працівник, який атестувався, презентував власний педагогічний досвід, свої здобутки та напрацювання. Найбільш значимими для професійної діяльності наразі є  вміння усвідомлювати, аналізувати, визначати та планувати свій шлях розвитку, на що звернуто особливу увагу в ході обговорення членами атестаційної комісії.

За підсумками засідання комісія прийняла рішення присвоїти педагогічне звання «старший вчитель» двом педагогічним працівникам: Аллі Оленич (вчителю української мови та літератури ОЗ «Лукашівська ЗОШ І-ІІІ ст.») та Ліні Пальчак (вчителю історії та правознавства Липовецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3). 9 педагогічних працівників отримали кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».

Керівники закладів освіти, які атестувались, отримали схвальні рішення атестаційної комісії про відповідність займаним посадам.

Вітаємо педагогічних працівників із завершенням атестаційного процесу, бажаємо мобілізувати свій особистісний потенціал задля ефективної та плідної праці.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь