Пошук

Проведено щотижневу робочу нараду

Дата: 05.04.2021 10:17
Кількість переглядів: 302

Фото без опису05 квітня, щопонеділкову нараду з керівниками управлінь та відділів міської ради провела заступник міського Ольга Фоміна.

В оперативному форматі кожен керівник доповів про стан справ в управліннях та відділах.

Як зазначила начальник  управління освіти, культури, молоді та спорту Л.П. Білозерова, згідно протоколу міської комісії ТЕБ та НС №6,  учні закладів загальної середньої освіти до 12.04.2021 року продовжують навчатися дистанційно.

Про виконання бюджету Липовецької територіальної громади за перший квартал 2021 року поінформувала начальник фінансового управління Г.А.Поєдинок.

Багато проєктів рішень готують керівники структурних підрозділів на розгляд виконавчого комітету міської ради, який заплановано провести 21 квітня поточного року. Також проводиться розгляд звернень громадян, здійснюються виїзди до сіл територіальної громади з вирішення різних питань.

26 квітня поточного року минає 35-та річниця Чорнобильської катастрофи, відповідно на цьому тижні заплановано проведення засідання організаційного комітету з відзначення на Липовеччині Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Підвівши підсумки наради, Ольга Володимирівна побажала присутнім доброго здоров’я та плідної роботи задля розвитку нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь