Пошук

Хвилююча ситуація склалася з пологовим відділенням Липовецької міської лікарні

Дата: 29.03.2021 16:15
Кількість переглядів: 470

Фото без описуСьогодні 29 березня до міської ради з тривогою про закриття пологового відділення Липовецької міської лікарні та скорочення штату прийшли працівники відділення.

У зустрічі взяли участь в.о.міського голови Олеся Назаренко, заступник міського голови Ольга Фоміна, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Віктор Любченко, представники депутатського корпусу.

Медичні працівники підготували колективне звернення до міської ради про недопущення закриття відділення.

Керівники вислухали представників медичної галузі, розглянули дане звернення, відповідно дали роз’яснення щодо ситуації, яка склалась.

Начальник  відділу соціального захисту та охорони здоров’я міської ради Віктор Любченко довів присутнім перелік пакетів медичних послуг, які подані на погодження до Національної служби здоров’я України.

За інформацією аналітичної панелі НЗСУ станом на 29.03.2021 року очікує проект договору – 6 заяв, подано повторно – 2 заяви, нова – 1 заява.

Одноголосно підтримують інтереси медиків і депутати міської ради. Вони висловили своє бачення на ситуацію що склалася і запевнили медичний колектив про підтримку з боку депутатського корпусу.

В ході бурхливого обговорення до діалогу запросити керівника КНП «Липовецької міської лікарні» - О.М.Дмитрука.

Олександр Михайлович прийшовши на зустріч, пояснив усім присутнім про причини можливого закриття відділення, обґрунтувавши низьким показником проведених пологів та відсутністю кадрів для подання медичного пакету на розгляд. Без заперечно дане пояснення викликало обурення у присутніх.

Та все ж, за результатами бурхливого обговорення було вирішено, що пакет «Медична допомога при пологах» буде подано до НЗСУ у встановлені терміни, а медичні працівники продовжують працювати у штатному режимі відповідно до своїх посадових обов’язків.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь