Пошук

Окреслено ряд завдань на поточний тиждень

Дата: 29.03.2021 15:21
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

Сьогодні, 29 берзня в.о. міського голови Олеся Назарено провела щотижневу оперативну нараду з начальниками структурних підрозділів міської ради.

У нараді взяли участь заступник міського голови - О.В.Фоміна, керуючий справами виконавчого комітету – О.В.Печолат, начальники управлінь та відділів міської ради.

Під час наради Олеся Олександрівна заслухала оперативну інформацію кожного керівника про стан справ у відділах та управліннях.

Як повідомила начальник управління освіти, культури, молоді та спорту – Л.П.Білозерова, у зв’язку із захворюваністю на коронавірус, учні Липовецької територіальної громади продовжують навчатися дистанційно.

З питання про порядок заповнення та подання щорічної декларації особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виступила головний спеціаліст відділу управління персоналом міської ради – Л.П.Вітрук. Людмила Петрівна наголосила присутнім на відповідальності  за неподання, несвоєчасне подання декларацій, а також за зазначення в них завідомо неправдивих відомостей.

Також на нараді було обговорено питання, щодо проведення робіт з благоустрою та упорядкування прилеглих територій.

В.о. міського голови Олеся Назаренко дала доручення керівнику відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства- К.В.Колодію спільно з  директом комунального підприємства «Комунсервіс» міської ради – М.В.Бондаренком тримати питання благоустрою на контролі та негайно вирішити питання стосовно земельної ділянки на території КОЗО «Липовецької ЗОШ №1 ім.В.Липківського».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь