Пошук

Робочі питання обговорили представники адміністрацій ЗЗСО Липовецької міської ради

Дата: 25.03.2021 14:47
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

24 березня в залі засідань міської ради, за ініціативи управління освіти, культури, молоді та спорту проведено робочу нараду представників адміністрацій закладів загальної середньої освіти.

Розпочала робочу нараду начальник управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради - Леся Білозерова. Вона відзначила, що COVID-19 вніс корективи в життя кожного педагога та учня. Карантин та зміна умов праці спонукали педагогічних працівників до пошуку нових способів розв’язання професійних завдань. На сьогодні, ми маємо вибір застосування при організації дистанційного навчання багатьох онлайн сервісів та веб-порталів, основне завдання освітян в даний період: забезпечити якісне надання освітніх послуг, дотримуючись при цьому вимог до організації роботи з технічними засобами навчання, викладених в оновленому Санітарному регламенті для закладів загальної середньої освіти.

Станом на сьогоднішній день набуває актуальності питання завершення атестаційного періоду педагогічних працівників та оформлення документації за її підсумками. Головний спеціаліст управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради - Галина Шевченко, окреслила присутнім вимоги до оформлення звітної документації та вимоги до Звіту педагогічного працівника на підсумковому засіданні атестаційної комісії. Також Галина Романівна надала роз’яснення щодо оформлення повідомлення про виникнення надзвичайної ситуації (зокрема COVID-19) та ліквідації її наслідків. Акцентовано увагу освітян на наказ Міністерства освіти та науки України від 03.03.2021 року №273 «Про звільнення від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти у 2020/2021 н.р.».

З досвіду проведення інституційного аудиту своїми враженнями поділилася заступник директора з навчально-виховної роботи Нападівської ЗОШ І-ІІ ст. Липовецької міської ради Ірина Домбровська.

May be an image of одна або кілька осіб та у приміщенніMay be an image of одна або кілька осіб, люди стоять, people sitting та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь