Пошук

Сьогодні свій День народження святкують головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров'я Липовецької міської ради Херовимчук Людмила Іванівна та державний реєстратор речових та майнових прав відділу надання адміністративних послуг

Дата: 25.03.2021 09:05
Кількість переглядів: 573

May be an image of prairie gentian, rose та текст

Сьогодні свій День народження святкують головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров'я Липовецької міської ради Херовимчук Людмила Іванівна та державний реєстратор речових та майнових прав відділу надання адміністративних послуг Липовецької міської ради Кокот Олексій Анатолійович!

Шановні іменинники!

Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку і добра.

Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.

І нехай у Вас завжди буде піднесений відмінний настрій, а життя наповнене приємними моментами, сюрпризами та яскравими емоціями.

Хай легкими та змістовими будуть Ваші будні, цікавими та яскравими — дні відпочинку. Родинне коло, близькі та друзі нехай повсякчас будуть Вашим надійним оберегом, опорою та підтримкою.

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови Олеся Назаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь