Пошук

Завершено інституційний аудит у Нападівській ЗОШ І-ІІ ст. Липовецької міської ради

Дата: 24.03.2021 15:39
Кількість переглядів: 649

Управління освіти, культури, молоді та спорту Липовецької міської ради вітає педагогічний колектив Нападівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області із завершенням інституційного аудиту здійсненого Державною службою якості освіти України у Вінницькій області.

Метою його проведення є оцінювання якості освітньої діяльності закладу освіти та вироблення рекомендацій щодо:

• підвищення якості освітньої діяльності та вдосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освіти;

• приведення освітнього та управлінського процесів у відповідність до вимог законодавства.

Оцінювання освітніх і управлінських процесів закладу освіти та внутрішньої системи забезпечення якості освіти здійснювалося за такими напрямами:

1) освітнє середовище закладу освіти:

2) система оцінювання здобувачів освіти:

3) педагогічна діяльність педагогічних працівників закладу освіти:

4) управлінські процеси закладу освіти.

Згідно перспективного плану проходження інституційного аудиту Нападівська загальноосвітня школа І-ІІ ст. Липовецької міської ради є першою у здійсненні відповідного оцінювання у Липовецькій міській ТГ.

За результатами здійснення аудиту була проведена онлайн - зустріч освітніх експертів, залучених за згодою, з адміністрацією закладу на якій було акцентовано увагу на сильних сторонах та позитивній динаміці діяльності у Нападівській загальноосвітній школі І-ІІ ст. Липовецької міської ради, а також озвучені рекомендації щодо вдосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Голова комісії Лариса Страшевська вручила акт директору школи Сергію Безносюку та начальнику управління освіти, культури, молоді та спорту Лесі Білозеровій.

Висновки та Рекомендації щодо освітніх та управлінських процесів школа отримає через 30 робочих днів. Вони стануть поштовхом для подальшого розвитку школи.

Тож, закликаємо заклади загальної середньої освіти продовжувати працювати у напрямку розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, керуючись методичними рекомендаціями з питань її формування та здійснювати самооцінку діяльності закладу, аби належним чином підготувати заклад до здійснення інституційного аудиту.

May be an image of 6 людей та люди стоять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь