Пошук

Відбулася чергова одинадцята сесія міської ради восьмого скликання

Дата: 24.03.2021 09:57
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

23 березня під головуванням в.о.міського голови відбулася чергова ХІ сесія міської ради VIII скликання.

Сесія міської ради проходила з дотриманням встановлених правил і норм щодо карантину та з використанням відповідних засобів індивідуального захисту.

В роботі сесії взяли участь 21 депутат, запрошені представники Вінницької обласної Ради, начальники управлінь та відділів міської ради.

Відкрила пленанарне засідання та ознайомила присутніх з порядком денним в.о. міського голови Олеся Назаренко.

До секретаріату обрали: О.М.Русецьку, Д.А.Шмигуна, Ю.А.Юкала.

На розгляд депутатів виносилося 54 питання.

В ході засідання до уваги присутніх, начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій виконавчого комітету міської ради - Юрій Станіславський презентував Стратегію розвитку Липовецької територіальної громади на період 2021-2027 роки.

Депутати підтримали даний проєкт одноголосно.

Про звіт міського голови за 2020 рік інформувала в.о. міського голови - Олеся Назаренко.

Про внесення змін до рішенням 3 сесії Липовецької міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року № 64 «Про затвердження структури штатної чисельності ради, встановлення надбавок, преміювання та надання матеріальних допомог у 2021 році» (зі змінами) поінформувала начальник відділу управління персоналом виконавчого комітету міської ради – Олена Заяць.

З питань виконання обов’язків старости сіл Славна, Улянівка, Ганнівка;

-про внесення змін в рішення 10 сесії міської ради 8 скликання від 25 лютого 2021 року № 207 «Про виконання обов’язків старости сіл Щаслива, Білозерівка, Королівка, селища Підлісне» доповів керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради – Олег Печолат.

Про припинення права оперативного управління інформував голова комісії з реорганізації відділу культури, молоді та спорту Липовецької райдержадміністрації – Геннадій Терлецький.

Оскільки питання порядку денного попередньо були розглянуті на засіданнях постійних комісій міської ради, на яких були внесені зміни та доповнення, депутати підтримали проєкти рішень, зокрема:

-про внесення змін до «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Липовецької територіальної громади на 2021 – 2025 роки», затвердженої рішенням 3 сесії міської ради 8 скликання;

-про передачу та закріплення майна комунальної власності Липовецької територіальної громади в господарське відання комунальному підприємству «Комунсервіс» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області;

-про погодження структури Комунального підприємства «Комунсервіс» Липовецької міської ради;

- про реорганізацію Комунального закладу «Липовецький міський центр соціальних служб» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області шляхом приєднання до Комунальної установи «Липовецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області;

-про затвердження актів приймання-передачі закладів освіти Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області;

-про поновлення договорів оренди землі;

-про передачу та закріплення майна комунальної власності Липовецької територіальної громади на праві оперативного управління;

-про надання дозволів на розроблення та виготовлення технічної документації із землеустрою та інші.

Під час засідання сесії до слова був запрошений депутат Вінницької Обласної Ради VIII скликання, голова Постійної комісії з питань інвестицій, стратегічного розвитку та місцевого самоврядування - Владислав Скальський. Він привітав громаду з прийняттям основного документу - Стратегії розвитку громади, а також звернувся до депутатів підтримати звернення до Кабміну щодо початку фінансування реконструкції Вінницького аеропорту, яке оголосила фракція політичної партії "Українська Стратегія Гройсмана".

З питання реалізації Стратегії розвитку громади надання методичних рекомендацій виступила начальник відділу стратегічного планування та інвестиційної діяльності виконавчого апарату обласної Ради – Марія Якименко.

В свою чергу керівники медичних закладів Липовецької міської ради О.М.Дмитрук та В.М.Бондар поінформували про ситуацію та подальше майбутнє медичної галузі міської територіальної громади.

Сесія пройшла злагоджено та конструктивно.

Детальніше з прийнятими проєктами рішень можна буде ознайомитися на офіційному сайті міської ради, в терміни відповідно регламенту.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь