Пошук

Рішення сесії міської ради №2068 «Про укладення з гр. ТРИГУБОМ Григорієм Івановичем на новий строк договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом»

Кількість переглядів: 5
Скликання: 8 скликання
Сесія: 74 сесія
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата прийняття: 22.10.2024
Дата оприлюднення: 24.10.2024
Номер документу: 2068
Назва документу: Про укладення з гр. ТРИГУБОМ Григорієм Івановичем на новий строк договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.07 МБ)

Герб України

ЛИПОВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ № 2068

 

22 жовтня 2024 року

м. Липовець

74 сесія 8 скликання

 

Про укладення з гр. ТРИГУБОМ Григорієм Івановичем на новий строк договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним обєктом

 

Відповідно до статей 58, 59, 93, 122, 123, 124, 125, 126, пункту 2 статті 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, законів України «Про оренду землі», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об’єктів у комплексі з земельними ділянками», наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 28 травня 2013 року № 236 «Про затвердження Методики визначення розміру плати за надані в оренду водні об’єкти», рішення 16 сесії Липовецької міської ради 8 скликання від 30 червня 2021 року № 394 «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Липовецької територіальної громади», розглянувши клопотання гр. ТРИГУБА Григорія та інші подані документи, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1.        Укласти з гр. ТРИГУБОМ Григорієм Івановичем (інформація з обмеженим доступом), на новий строк 7 (сім) років, договір оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом (ставком), для рибогосподарських потреб (10.07) із земель водного фонду комунальної власності, загальною площею 6,6638 га, в тому числі: водний об’єкт площею 6,6638 га, кадастровий номер 0522287500:05:000:1009, що розташована за межами с. Гордіївка Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області.

1.1.     Встановити плату за оренду земельної ділянки в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що станом на 2024 рік становить 10112,03 грн за 1 рік.

1.2.     Плату за оренду водного об’єкта встановити відповідно до Методики визначення розміру плати за надані в оренду водні об’єкти.

2.        Гр. ТРИГУБУ Григорію:

2.1.     Укласти з Липовецькою міською радою, в особі міського голови БИЧКОВА Віктора, договір оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом та провести державну реєстрацію права оренди.

2.2.     Копію договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом в п’ятиденний строк після державної реєстрації подати до Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області.

2.3.     Дотримуватись обов’язків землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

3.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Дмитро ШМИГУН).

 

 

 

 

Міський голова

Віктор БИЧКОВ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь