Пошук

Рішення сесії міської ради №2056 «Про затвердження проектів землеустрою та надання в постійне користування земельних ділянок КП «ЛИПОВЕЦЬВОДОКАНАЛ»»

Кількість переглядів: 4
Скликання: 8 скликання
Сесія: 74 сесія
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата прийняття: 22.10.2024
Дата оприлюднення: 24.10.2024
Номер документу: 2056
Назва документу: Про затвердження проектів землеустрою та надання в постійне користування земельних ділянок КП «ЛИПОВЕЦЬВОДОКАНАЛ»
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.07 МБ)

Герб України

ЛИПОВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ № 2056

 

22 жовтня 2024 року

м. Липовець

74 сесія 8 скликання

 

Про затвердження проектів землеустрою та надання в постійне користування земельних ділянок КП «ЛИПОВЕЦЬВОДОКАНАЛ»

 

Відповідно до статей 12, 65, 92, 116, 122, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», розглянувши клопотання КП «ЛИПОВЕЦЬВОДОКАНАЛ» та інші подані документи, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

 

1.        Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код згідно КВЦПЗ – 11.04) КП «ЛИПОВЕЦЬВОДОКАНАЛ» за межами с. Іваньки на території Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

1.1.     Надати в постійне користування КП «ЛИПОВЕЦЬВОДОКАНАЛ» (код ЄДРПОУ: 36522735) земельну ділянку комунальної власності площею 0,0693 га, кадастровий номер 0522282000:04:000:5706, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (11.04), що розташована за межами с. Іваньки Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області.

2.        Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код згідно КВЦПЗ – 11.04) КП «ЛИПОВЕЦЬВОДОКАНАЛ» за межами с. Хороша на території Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області.

2.1.     Надати в постійне користування КП «ЛИПОВЕЦЬВОДОКАНАЛ» (код ЄДРПОУ: 36522735) земельну ділянку комунальної власності площею 0,0170 га, кадастровий номер 0522286100:05:000:4900, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (11.04), що розташована за межами с. Хороша Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області.

3.        КП «ЛИПОВЕЦЬВОДОКАНАЛ»:

3.1.     Зареєструвати право постійного користування земельними ділянками в установленому законом порядку.

3.2.     Дотримуватись обов’язків землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

4.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Дмитро ШМИГУН).

 

 

 

 

Міський голова

Віктор БИЧКОВ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь