Пошук

Рішення сесії міської ради №2054 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. МАЛЯРЧУК Тетяні Сергіївні»

Кількість переглядів: 3
Скликання: 8 скликання
Сесія: 74 сесія
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата прийняття: 22.10.2024
Дата оприлюднення: 24.10.2024
Номер документу: 2054
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. МАЛЯРЧУК Тетяні Сергіївні
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.07 МБ)

Герб України

ЛИПОВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ № 2054

 

22 жовтня 2024 року

м. Липовець

74 сесія 8 скликання

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки гр. МАЛЯРЧУК Тетяні Сергіївні

 

Відповідно до статей 12, 38, 81, 91, 116, 118, 121, 122, 186 Земельного кодексу України, законів України «Про землеустрій», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», на виконання рішення Вінницького окружного адміністративного суду від 28 червня 2024 року по справі № 120/1785/24, розглянувши клопотання гр. МАЛЯРЧУК Тетяни та інші подані документи, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада Вирішила:

1.        Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території с. Росоша, вул. І. Богуна, 33 Вінницького району, Вінницької області Землекористувач: МАЛЯРЧУК Тетяна Сергіївна.

1.1.     Передати у власність гр. МАЛЯРЧУК Тетяні Сергіївні (інформація з обмеженим доступом) земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови площею 0,2140 га, кадастровий номер 0522285600:01:001:0892, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01), що розташована: вул. І. Богуна, 33, с. Росоша, Вінницький район, Вінницька область.

2.        Зобов’язати гр. МАЛЯРЧУК Тетяну:

2.1.     Зареєструвати право власності на земельну ділянку відповідно до статей 125, 126 Земельного кодексу України.

2.2.     Дотримуватися обов’язків власників земельних ділянок відповідно до статті 91 Земельного кодексу України.

3.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Дмитро ШМИГУН).

 

 

 

 

Міський голова

Віктор БИЧКОВ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь