Пошук

Рішення сесії міської ради №2051 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, що розташована за межами с. Скитка Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області, право оренди на яку може бути реалізовано на земельних торгах»

Кількість переглядів: 4
Скликання: 8 скликання
Сесія: 74 сесія
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата прийняття: 22.10.2024
Дата оприлюднення: 24.10.2024
Номер документу: 2051
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, що розташована за межами с. Скитка Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області, право оренди на яку може бути реалізовано на земельних торгах
Прикріплені файли:
  1. Рішення (0.07 МБ)

Герб України

ЛИПОВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ № 2051

 

22 жовтня 2024 року

м. Липовець

74 сесія 8 скликання

 

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, що розташована за межами с. Скитка Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області, право оренди на яку може бути реалізовано на земельних торгах

 

Відповідно до статей 12, 79-1, 83, 122, 127, 134-138 Земельного кодексу України, законів України «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада ВИРІШИЛА:

1.        Надати дозвіл виконавчому комітету міської ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення площею 9,6460 га, кадастровий номер 0522286100:05:000:4895, що розташована за межами с. Скитка Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області, на дві земельні ділянки площею 7,0000 га та 2,6460 га, з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01), з метою продажу права оренди на земельних торгах (аукціон).

2.        Виконавчому комітету міської ради:

2.1.     Звернутися до розробників документації із землеустрою, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням, з метою розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

2.2.     Забезпечити подання розробленої технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на розгляд та затвердження сесії міської ради.

3.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Дмитро ШМИГУН).

 

 

 

 

Міський голова

Віктор БИЧКОВ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь