Пошук

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Дата: 07.02.2023 15:38
Кількість переглядів: 258

На виконання доручення першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталії Заболотної № 01.01-13/460 від 19.01.2023 року «Щодо запровадження на рівні територіальних громад системи психосоціальної підтримки населення, постраждалого від війни», розпочато вивчення потреб кожної сім’ї даної категорії в Липовецькій громаді.

Наше сьогодення - це війна. І в такі складні для нашої України часи, виникла глобальна потреба в підтримці не тільки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах з тих чи інших причин, але й в особливій роботі з родинами, чоловіки та жінки, яких були мобілізовані та перебувають в зоні бойових дій.

Таку командну роботу на сьогодні розпочато із населених пунктів Іванька та Війтівці працівниками відділу соціального захисту та охорони здоров’я, комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» та психологами шкіл громади. Її мета - запровадження на рівні Липовецької громади системи посиленої соціально - психологічної підтримки населення, постраждалого від війни.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь