Пошук

Привітали правоохоронців громади з нагоди Дня Національної поліції України

Дата: 02.07.2021 16:02
Кількість переглядів: 449

Фото без описуЗгідно Указу Президента України від 4 квітня 2018 року № 97 щорічно 04 липня працівники Національної поліції України відзначають своє професійне свято.

На передодні, 02 липня, керівники міста завітали до відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції ГНПУ у Вінницькій області аби привітати правоохоронців нашої громади з професійним святом.

Під час урочистої частини з вітальною промовою до своїх колег звернувся т.в.о. начальника ВП №4 капітан поліції Олександр Степанко. У своєму виступі Олександр Васильович відзначив позитивну динаміку роботи колективу та результати їх повсякденної кропіткої праці.

В свою чергу в.о. міського голови Олеся Назаренко подякувала особовому складу відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції ГНПУ у Вінницькій області за вірність присязі, професійне виконання обов’язків, а також побажала міцного здоров’я, родинного затишку та спокійного несення варти.

З нагоди свята, за зразкове виконання службових обов’язків, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю, захист прав і свобод громадян кращі працівники поліції були відзначені Грамотами міської ради, пам’ятними подарунками та квітами.

По завершенні урочистої частини для учасників святкового зібрання лунали музичні вітання від солістів КЗ «Липовецький міський будинок культури» Липовецької міської ради.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 9 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 3 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь