Пошук

Депутати міської ради зібралися на позачергову 12 сесію

Дата: 23.04.2021 17:25
Кількість переглядів: 638

Фото без описуСьогодні, 23 квітня, відбулося засідання позачергової дванадцятої сесії Липовецької міської ради VIII скликання.

Перш ніж розпочати засідання в.о. міського голови Олеся Назаренко вручила депутатці міської ради 8 скликання Вірі Абрамович Грамоту Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА за підготовку переможця обласного конкурсу солістів-вокалістів та читців «ЗІРКОВА МРІЯ».

Далі в.о. міського голови Олеся Назаренко відкрила засідання позачергової сесії міської ради.

Присутні вшанували пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.

В роботі сесії взяли участь 17 депутатів, а також запрошені заступники міського голови, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради.

До секретаріату обрали: Добровольську Л.В.,Дорошенка В.А., Станіславського Ю.С.

Вцілому на пленарне засідання зі змінами та доповненнями було винесено 49 питань, які попередньо розглядалися депутатами на засіданнях постійних комісій.

В ході засідання про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2020 року № 42 "Про місцевий бюджет Липовецької міської територіальної громади на 2021 рік" (зі змінами) поінформувала начальник фінансового управління міської ради – Галина Поєдинок.

Підтримали депутати продовження терміну дії контракту з керівником Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Липовецької міської ради, оскільки звіт про діяльність комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» був задовільний.

Під час засідання було розглянуто ряд земельних питань, а саме:

-про зменшення розміру орендної плати за земельну ділянку;

-про надання згоди ФГ «Березняки» на передачу в суборенду земельної ділянки;

-про поновлення договору оренди землі;

-про затвердження звіту суб’єкта оціночної діяльності про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка не підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) та інші.

По ходу розгляду у депутатів виникали певні питання, обґрунтовані відповіді та роз’яснення на запитання надала начальник земельного відділу – Катерина Смішко.

Оскільки питань було багато, засідання видалось довготривалим та напруженим. Міські обранці підтримали майже усі запропоновані до розгляду проєкти рішень, але деякі з них були відхилені та направленні на доопрацювання.

Детальніше з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті міської ради, в терміни відповідно регламенту.

Результати відкритого поіменного голосування

На зображенні може бути: 1 особа та sittingНа зображенні може бути: 3 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, sitting та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: текст 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь